Yaz Staj Duyurusu

Staj Başlangıç ve Bitiş Tarihleri

1. Grup : 29 HAZİRAN-13 AĞUSTOS

2. Grup: 17 AĞUSTOS-25 EYLÜL

1. Staj süresi 30 (Otuz) iş günüdür. Haftada en fazla 6 iş günü çalışılabilir. Stajın yaz aylarında yapılması esastır, ancak devam mecburiyetinin olduğu herhangi bir dersi kalmayan öğrenciler, dönem içinde de staj yapabilirler. Yaz okuluna devam etmek isteyen öğrenciler, yaz okulu ile aynı anda staj yapamazlar.

1. Stajlar bahar dönemi sonunda yapılacaktır. Öğrenci staj yapmak istediği işletmeyi/işyerini, bölüm/program sorumlusuna bildirmek zorunda olup staj yerinin program/ bölüm sorumlusu tarafından uygun görülmesi gerekmektedir.

1. Staj ile ilgili bilgi ve evraklara http://komyo.firat.edu.tr/web sayfasından ulaşabilirsiniz.

1. Öğrenciler, Okulumuzun internet sayfasından indirdikleri “Öğrenci Staj Başvuru ve Kabul Formu”  nu staj yapılacak kuruma onaylatarak, SGK işlemleri için gereken evraklarla birlikte ilk grup için 19 HAZİRAN 2020 tarihine kadar, ikinci grup için 7 AĞUSTOS 2020 okulumuz idari işlerine şahsen, posta veya kargo yolu ile teslim edecektir.

1. Staj yapacak öğrencilerin SGK işlemleri MYO Müdürlüğünce başlatılacaktır.

1. Staj süresince öğrenci için SGK kaza sigortası yaptırılacağından ve SGK’ ya staj yeri ve tarihi ile ilgili bilgiler staja başlamadan bildirileceğinden staj tarihleri değiştirilmeyecektir.