Meslek Yüksekokulumuz da İŞKUR tarafından Girişimcilik ve Kariyer günleri etkinliği yapıldı.

İŞ’ TE BİZ DE VARIZ Sloganıyla Elazığ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Fırat Üniversitesi Kovancılar Meslek Yüksekokulu arasında ortaklaşa düzenlenen Girişimcilik ve Kariyer Günü Etkinliği Kovancılar Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda gerçekleştirildi. Etkinliğe İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan GÜNDOĞDU, Palu İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet ÖZTÜRK, Kovancılar Belediye Başkanı Sayın Hacı AKPINAR, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ahmet KAZEZ, Elazığ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Sayın Abdullah BALCI, Kovancılar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatih ÖZEK ve Öğretim Görevlileri,  Arslanlı Alçı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sayın Asilhan ARSLAN, İlçemizdeki Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek yüksekokulu Öğrencilerinin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunmasından sonra Protokol Konuşmaları Kapsamında İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan GÜNDOĞDU ve  Elazığ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Sayın Abdullah BALCI Girişimcilik ve Kariyer Günü Etkinliği hakkında konuşmalarını yaptılar.
Girişimcilik ve Kariyer Günü etkinliğinin Konukları olan Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ahmet KAZEZ  Kariyer ile ilgili tecrübelerini ve Arslanlı Alçı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sayın Asilhan ARSLAN Kendi İş deneyimi ve Girişimcilik alanındaki tecrübelerini Öğrencilerine aktararak öğrencilerden gelen sorulara yanıtlar vererek konuşmalarını sonlandırdılar.
Program kapanışında Elazığ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Sayın Abdullah BALCI konuk olarak katılan Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ahmet KAZEZ, Arslanlı Alçı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sayın Asilhan ARSLAN ve ev sahipliğinden dolayı Kovancılar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Fatih ÖZEK’e Plaketlerini taktim etti.