Meslek Yüksek okulumuz da Madde Bağımlılığıyla Mücadele ve Bilinçlendirme Sempozyumu yapıldı.

Meslek Yüksekokulumuz da 30.11.2016 tarihinde Madde Bağımlılığıyla Mücadele ve Bilinçlendirme Sempozyumu yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen proje kapsamında Meslek Yüksekokulumuzda yapılan sempozyuma Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Genel Sağlık Sigortaları Genel Müdürü Dr. Gazi ALATAŞ,  Kovancılar İlçe Belediye Başkanı Hacı AKPINAR, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil HASAR,Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. M. Said BELİRGEN, İlçemiz Mülki İdare amirleri katıldı. Sempozyumda Elazığ Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Bekir EROL ve kurum rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmenleri tarafından Madde  bağımlılığı hakkında öğrencimize bilgilendirmeler yapıldı.