Kovancılar MYO İlk ve Acil Yardım Programı tarafından düzenlenen ‘’ 22 Aralık Paramedikler Günü’’ yoğun bir katılımla kutlandı.

Kovancılar MYO konferans salonunda yapılan törene Kovancılar kaymakamı Hasan GÜNDOĞDU, Fırat Üniversitesi rektörü Kutbeddin DEMİRDAĞ, Rektör yardımcısı Halil HASAR, Kovancılar Belediye Başkanı Hacı AKPINAR, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Karakoçan MYO müdürü A. Orhan GÖRGÜLÜ, Elazığ Paramedik Derneği başkanı Selami AYDEMİR ve üyeleri, öğretim görevlileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Okulumuz müdüresi  Doç. Dr. A. Ferda DAĞLI’ nın açılış konuşmasıyla başlayan program Kaymakam ve Rektörümüzün konuşmalarıyla devam etti. Paramedik mesleğinin tarihçesi ve önemi adlı video gösterisinin ardından İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri tarafından sunulan tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı. İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerinin ‘’Mesleki Andı’’ okumalarının ardından müzik dinletisi ve ikramla program son buldu.