Haberler

Meslek Yüksekokulumuzda Coronavirüs ile İlgili Bilgilendirme Yapıldı Salı, Mart 10, 2020 - 21:52

Aralık ayından bu yana Çin başta olmak üzere dünya gündeminde birinci sırada yer alan ve cid

Okulumuz öğrencileri İleri Yaşam Desteği Kursuna katılarak sertifikalarını aldılar. Pazartesi, Mart 9, 2020 - 22:09

Okulumuz ilk ve Acil yardım öğrencileri 07-08 Mart Atuder _ Fırat Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen İleri yaşam desteği kursuna katılıp İleri yaşam desteği sertifikasi almaya hak kazanmışlardır.

Öğrencilerimizden Depremzedelere İlk Yardım Pazar, Şubat 2, 2020 - 12:01

24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6.8 büyüklüğünde ki depremin hemen ardından, yıkılan binalardaki enkazlarda  ve çevresinde bulunan yaralılara yardıma koşan İlk ve Acil Yardım Bölümü öğrencilerimizden İlknur Kartalmış, Muhammed Gün, Serdar Tarınç ve Fatma Turg

Okulumuzda Paramedikler günü dolayısıyla eğitim ve söyleşi programı gerçekleştirildi. Çarşamba, Aralık 25, 2019 - 15:03

22 Aralık Paramedikler günü dolayısı ile ‘’112 ACİL EKG’’ kitabı yazarı sayın Prm. Doğan MUTLU ile okulumuz ilk ve acil yardım bölümü 2. sınıf öğrencilerine EKG ve sendromlar üzerine eğitim düzenlendi. Eğitimin ardından prm. Doğan MUTLU ile prm. Timur GÖK ile sahada Paramedik üzerine söyleşi yapıldı. Katılımlarından dolayı başta Doğan MUTLU ve Timur GÖK’e ayrıca prm. Gülşah DOĞAN ve prm.

Okulumuz İlk ve Acil Yardım Bölümü öğrencilerine EKG ve resüsitasyon eğitimi verildi. Pazartesi, Aralık 2, 2019 - 19:55

Okulumuz İlk ve Acil Yardım Bölümü öğrencilerine Fırat üniversitesi Acil Tıp Bölüm başkanı Doç.Dr.Mustafa Yılmaz tarafından  EKG ve resüsitasyon eğitimi verildi.

Okulumuz İlk ve Acil Yardım Bölümü öğrencileri Elazığ Havalimanındaki tatbikata katıldı. Pazartesi, Mayıs 6, 2019 - 11:49

Elazığ Havalimanındaki uçak kazası tatbikatına okulumuz ilk ve acil yardım programı öğrencileri kazazede rolü ile tatbikata  katkı sağlamasınin  yanında  UMKE , 112 ekipleri ve helikopter ambulans ile beraber olaya müdahale ettiler.

Okulumuzda Kariyer Günleri Kapsamında Prof. Dr. Engin ŞAHNA bir konferans verdi. Çarşamba, Mayıs 1, 2019 - 11:07

Okulumuzda kariyer günleri kapsamında Prof. Dr. Engin ŞAHNA "Akıllı İlaç Kullanımı"bir konferans verdi. Konferansa Kovancılar Belediye Başkanı Hacı AKPINAR, Sağlık Meslek Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenleride iştirak etti.

Konferans sonunda Okul müdürümüz Doç Dr. Fatih ÖZEK, Prof. Dr. Engin ŞAHNA'ya plaket takdim etti.

Okulumuz İlk ve Acil Yardım Öğrencileri Acıbadem Üniversitesinde Düzenlenen Paramedic Challenge'a katıldı. Pazartesi, Nisan 29, 2019 - 13:36

Okulumuz İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri İstanbul Acı Badem Üniversitesinde, Acil yardım teknisyenleri ve teknikerleri derneği ile Acıbadem üniversitesi işbirliği ile yapılan 1.Paramedic Challenge Türkiye yarışması ve sempozyumuna Ziver Holding in sponsorluğu ile katıldı.

Okulumuzda Kariyer Günleri etkinliği düzenledi. Cuma, Nisan 12, 2019 - 22:27

Kovancılar MYO Konferans Salonunda düzenlenen programa, FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar, Kovancılar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Özek, Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Veysel Demirci, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Okulumuzda Kovancılar Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Öğrencilerine Seminer Verildi. Çarşamba, Mart 13, 2019 - 21:37

Okulumuzda Kovancılar Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencilerine Özgüven ve İnternet Güvenliği konulu seminer verildi. Bu kapsamda Öğr. Gör. Hatice Akgül tarafından değerler eğitimi kapsamında "Özgüven", Öğr. Gör. Murat Demirkol Tarafından "Güvenli İnternet" hakkında bilgiler sunuldu. Ayrıca Öğr. Gör. Cem Akgül, Öğr. Gör. Hatice Pekince, Öğr. Gör. Türker Salman ve Öğr. Gör.

Sayfalar