Haberler

Okulumuz İlk ve Acil Yardım Bölümü öğrencileri Elazığ Havalimanındaki tatbikata katıldı. Pazartesi, Mayıs 6, 2019 - 11:49

Elazığ Havalimanındaki uçak kazası tatbikatına okulumuz ilk ve acil yardım programı öğrencileri kazazede rolü ile tatbikata  katkı sağlamasınin  yanında  UMKE , 112 ekipleri ve helikopter ambulans ile beraber olaya müdahale ettiler.

Okulumuzda Kariyer Günleri Kapsamında Prof. Dr. Engin ŞAHNA bir konferans verdi. Çarşamba, Mayıs 1, 2019 - 11:07

Okulumuzda kariyer günleri kapsamında Prof. Dr. Engin ŞAHNA "Akıllı İlaç Kullanımı"bir konferans verdi. Konferansa Kovancılar Belediye Başkanı Hacı AKPINAR, Sağlık Meslek Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenleride iştirak etti.

Konferans sonunda Okul müdürümüz Doç Dr. Fatih ÖZEK, Prof. Dr. Engin ŞAHNA'ya plaket takdim etti.

Okulumuz İlk ve Acil Yardım Öğrencileri Acıbadem Üniversitesinde Düzenlenen Paramedic Challenge'a katıldı. Pazartesi, Nisan 29, 2019 - 13:36

Okulumuz İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri İstanbul Acı Badem Üniversitesinde, Acil yardım teknisyenleri ve teknikerleri derneği ile Acıbadem üniversitesi işbirliği ile yapılan 1.Paramedic Challenge Türkiye yarışması ve sempozyumuna Ziver Holding in sponsorluğu ile katıldı.

Okulumuzda Kariyer Günleri etkinliği düzenledi. Cuma, Nisan 12, 2019 - 22:27

Kovancılar MYO Konferans Salonunda düzenlenen programa, FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar, Kovancılar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Özek, Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Veysel Demirci, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Okulumuzda Kovancılar Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Öğrencilerine Seminer Verildi. Çarşamba, Mart 13, 2019 - 21:37

Okulumuzda Kovancılar Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencilerine Özgüven ve İnternet Güvenliği konulu seminer verildi. Bu kapsamda Öğr. Gör. Hatice Akgül tarafından değerler eğitimi kapsamında "Özgüven", Öğr. Gör. Murat Demirkol Tarafından "Güvenli İnternet" hakkında bilgiler sunuldu. Ayrıca Öğr. Gör. Cem Akgül, Öğr. Gör. Hatice Pekince, Öğr. Gör. Türker Salman ve Öğr. Gör.

Eczane Hizmetleri Bölümümüz Kanal Fırat'da tanıtıldı. Çarşamba, Şubat 27, 2019 - 15:11

2018-2019 güz yarıyılında ilk defa  öğrenci alarak eğitim-öğretime başlayan Eczane Hizmetleri Bölümü 26/02/2019 tarihinde okul müdürümüz, Doç. Dr. Fatih Özek ve bölüm başkanı Öğr.

22 Aralık Dünya Paramedikler Günü Çarşamba, Aralık 19, 2018 - 09:31

Okulumuzda "Mesleki Eğitim ve Sektörel Bilgiler" semineri verildi. Cuma, Kasım 23, 2018 - 21:18

Okulumuzda Eczane Hizmetleri Teknikerliği Bölümü öğrencilerine, “Mesleki Eğitim ve Sek

Okulumuz İlk ve Acil Yardım Bölümüne İş Güvenliği Eğitimi Verildi Pazartesi, Ekim 1, 2018 - 12:30

Okulumuz İlk ve Acil Yardım Bölümü öğrencilerine Fethi Sekin Elazığ Şehir hastanesinde iş güvenliği eğitimi verildi.

İlk ve Acil Yardım Programı 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Yaptı Cumartesi, Mayıs 26, 2018 - 01:58

Meslek Yüksekokulumuz İlk ve Acil Yardım Programı2017-2018 eğitim öğretim yıl mezuniyet töreni yaptı.

Sayfalar